Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Takarófólia képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Takarófólia - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Takarófólia
Keresés
Találatok száma - 7 db
Tófólia

Tófólia

A takarófóliák közül a tófóliák azok, amelyek állandó nyomásnak, szélsőséges hőmérsékletnek és elsősorban közvetlen víz hatásának vannak kitéve. Mind a PVC mind a gumi tófóliák speciális eljárással készülne,k és pár milliméter vastagságuk már elegendő stabilitást, biztonságot, és nyúlást biztosít, az extrém méretű kerti tavak, és a hatalmas tómedencék esetében is. Cégünk pvc és gumi tófóliák közül, a legjobb minőséget válogatta össze, melyeket elérhető áron kínál megrendelőinek. A tófólia a kerti tavak alapja. Válassza a jó minőséget!

Fólia nyomtatás

Fólia nyomtatás

A zsugorfóliák gyártása iránt egyre nagyobb az érdeklődés, mivel felhasználásuk széleskörűen igényelt. A hulladékok tárolását és egyszerű eltávolítását nagymértékben megkönnyítik az általunk előállított zsákok. A tasakok gyártása polietilénből történik, modern technikai eszközök felhasználásával. A Poli-Ferr 2000 Kft a vásárlók megelégedésére végezte munkáját a múltban és a jövőben is ennek a szintnek a megtartására törekszik. Cégünk reméli, hogy Önt is a közeljövőben állandó megrendelőként üdvözölheti.

Manutan Takarófólia 4x5 m

Manutan Takarófólia 4x5 m

Manutan Takarófólia 4x5 m vásárlás 8 640 Ft! Olcsó Takarófólia 4 x 5 m Kerti gépek, szerszámok árak, akciók. Manutan Takarófólia 4x5 m vélemények. elengedhetetlen segítőtárs műhelyben, irodában és háztartásban tárgyak lefedésére por és szennyeződés ellen, pl. festés, költözés, lakkozás, átépítés stb. során

Delegácio

Delegácio

takarófólia &ash; Lásd még: fólia, műanyag fólia, fóliatermék, mezőgazdasági takarófólia, feketefólia, raklaptakaró fólia, fedőfólia, agrofólia, bútortakaró fólia, autótakaró fólia &ash; szinonima, fogalom, cég, kereső, profil, termék, gyártó, gyártás, szolgáltatás, szolgáltató, kölcsönző, kölcsönzés, bérlet, bérlés, márka, szinonimaszótár, ISO, cégkereső

Takarófólia kerek kerti asztalhoz

Takarófólia kerek kerti asztalhoz

Hegedűs Enikő - Suni Áruház Tisztelt Látogatónk! Cégünk 19 éve több üzletágban végez import képviseleti, ill. nagy- és kiskereskedelmi tevékenységet. 1989 óta folyamatosan bővítjük és fejlesztjük tevékenységeinket. Legnagyobb ütemben a kert-és tóépítési-ápolási anyagok-eszközök üzletágunk fejlődik. Több mint 1300 termék között válogathatnak vásárlóink!

Takaró fólia 4x5m

Takaró fólia 4x5m

Szerszám akció,Szerszám Nagykereskedelem,Alminium létrák,Kőműves és burkoló szerszámok,Kéziszerszámok.....

 Takarófólia - Cégböngésző:

Takarófólia - Cégböngésző:

Cégböngésző, cégadatok, cégek - Cégböngésző: cégkivonat, céginformáció egy helyen!

Tuti menü