Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolárium fólia képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Szolárium fólia - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Szolárium fólia
Keresés
Találatok száma - 5 db
Fóliázott szolárium

Fóliázott szolárium

A City Sun szolárium stúdió 13. kerületben kialakított üzlethelyiségében a legmodernebb Ergoline gépek várnak, hogy gyönyörű és egészséges színt varázsoljanak rád. A csöveket az előírtnál gyakrabban, 450 óránként cseréljük, így a szolárium leégés és a hámréteg károsítása nélkül barnít, ráadásul a végeredmény is természetesebb lesz. A higiénia kiemelt szerepet játszik nálunk, legyen szó a gépekről, a kabinokról vagy az üzletről. A fertőtlenítéshez kizárólag környezetbarát szereket használunk. Jöjjön barnuljunk együtt.

Szoláriumfólia

Szoláriumfólia

A szoláriumfóliával takart felületek megőrzik tisztaságukat, használatával csökkenthető a fertőtlenítő lemosó szerek felhasználása. A szoláriumfólia anyaga a barnító UV sugarakat átengedi, a párával szemben azonban ellenálló felületet biztosít. A szoláriumfólia használatát elsősorban szoláriumokban és egészségügyi intézményekben javasoljuk, ahol a fekvő testtel érintkező felületek tisztasága alapkövetelmény. Alapanyaga polietilén, a fólia 10 ľm vastag.

Weblink

Weblink

Weblink napozás linkek. Ózonlyuk önbarnító naptej napszemüveg szolárium nivea időjárás ózonpajzs uv sugárzás leégés barnulás nap naptejek fényvédő krém krémek napfoltok, sun.

Testtekercselő fólia

Testtekercselő fólia

Bioszállító webáruház - online biobolt

Speciális testtekercselő fólia

Speciális testtekercselő fólia

Nagyrugalmasságú polietilén fólia, kifejezetten testtekercselésre (BODY WRAPPING)! &slash; Narancsbőr (Cellulitisz) kezeléshez, &slash; Testformáláshoz, &slash; Fogyasztáshoz, &slash; Bőr feszesítéshez, &slash; Infraszaunában, &slash; Aromaterápiás tekercseléshez, &slash; Compress tekercseléshez, &slash; Krém-, iszap- és sópakoláshoz, &slash; Egyéb testkezelések

Tuti menü