Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fólia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Fólia képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 95 db
Fóliázott szolárium

Fóliázott szolárium

A City Sun szolárium stúdió 13. kerületben kialakított üzlethelyiségében a legmodernebb Ergoline gépek várnak, hogy gyönyörű és egészséges színt varázsoljanak rád. A csöveket az előírtnál gyakrabban, 450 óránként cseréljük, így a szolárium leégés és a hámréteg károsítása nélkül barnít, ráadásul a végeredmény is természetesebb lesz. A higiénia kiemelt szerepet játszik nálunk, legyen szó a gépekről, a kabinokról vagy az üzletről. A fertőtlenítéshez kizárólag környezetbarát szereket használunk. Jöjjön barnuljunk együtt.

Bíborház 3D fóliás ajtók

Bíborház 3D fóliás ajtók

Cégünk egyedi beltéri ajtók gyártása és kereskedelmével foglalkozik. Egyedi méretű classic, műanyag, design fólia, német fólia és egyedül állóan 3D fóliás beltéri ajtókat kínál eladásra. HDF termékeink több, mint 35 szín közül választható, egyedi mintájú MDF ajtók. Mindegyik karc,- és parázsálló felületű. Munkatársaink kimagasló szakmai tudásával segítenek önnek vásárolni, tanácsot adni. Az ajtókat megtekintheti XIII. kerületben jól megközelíthető helyen. Ingyenes helyszíni felmérés és árajánlat 24 órán belül.

3D fólia felirat készítés

3D fólia felirat készítés

Egyedi térbeli betű kivitelezés telephelyekre. Kivitelezés országosan.Mert a fogyasztókat célzottan motiválni kell. Ekképpen válik igazi felirat kivitelező gépezetté a habbetu.hu oldal. A HABBETU.HU által elkészített felirat, mely akkor is feltűnőséget tükröz, ha a kereskedő éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár tévézéssel is töltheti idejét, miközben a logója szakadatlanul feltűnő az elhaladóknak. Ide tartozó témakörben megannyi kiváló bejegyzést lelhet a habbetu.hu blogján. A 3d fóliák kitűnően ellenállnak az időjárás körülményeinek.

Autófóliázás 7 év garanciával

Autófóliázás 7 év garanciával

Autófóliázás, autókarosszéria fóliázás Budapesten német minőségi autófóliával. Szakembereink több éves szakmai tapasztalattal, tiszta környezetben végzik az autók karosszériájának, fényezésének, karc és kőfelverődésének védelmét. Munkánkra 7 év garanciát vállalunk. Autófóliáink színpalettája széles skálán elérhető. Amennyiben az autó karosszériája autófóliával van bevonva, úgy az kiváló védelmet nyújt pl nagy sebességnél történő kavicsfelverődés ellen. Az autófóliák különböző szempontok alapján különböző funkciókat látnak el, ami nem feltétlen jelent külön fóliaréteget. Amennyiben az autó teljes színe megváltozik az autófóliázás során, akkor az jelentési kötelezettséggel jár az illetékes önkormányzat felé.

Fóliás kerti medence

Fóliás kerti medence

Medencetechnika webáruház. Különböző medencék, gépészeti, pucoló és karbantartó készülékek , illetve kemikáliák és egyéb kiegészítők széles körű árukínálata. Házhozszállítás a teljes ország területén futárszolgálat segítségével , illetve saját autóval. Az itt látható gyárak készítményeit kínáljuk: Medence: Future Pool, Gre, Intex. Szivattyú: Speck Pumpen, IML, Glong, Hayward, Kripsol. Medence tisztító porszívó: Zodiac, Maytronics. Sósvizes fertőtlenítő: Zodiac, Saltwater. Melegvizes hőcserélő: Pahlen, Behncke.

Épületfólia

Épületfólia

Cégünk vállalja épületek, irodák, családi házak ablakainak dekoratív fóliázását. Az épületfólia több okból is hasznos lehet. Egyrészt kellemes környezetet biztosít árnyékolásának köszönhetően, másrészt dekorálja az ingatlant. Igényelhet sima felületű, takarásra, árnyékolásra készített verzióban, vagy dekorációs célt szolgáló mintás kinézetben is. Utóbbival reklámozhatja cégét irodája ablakain, akciókkal, kiemelt termékekkel ismertetheti meg a járókelőket. Részletekért látogasson el weboldalunkra, és érdeklődjön munkatársunknál.

Tófólia

Tófólia

A takarófóliák közül a tófóliák azok, amelyek állandó nyomásnak, szélsőséges hőmérsékletnek és elsősorban közvetlen víz hatásának vannak kitéve. Mind a PVC mind a gumi tófóliák speciális eljárással készülne,k és pár milliméter vastagságuk már elegendő stabilitást, biztonságot, és nyúlást biztosít, az extrém méretű kerti tavak, és a hatalmas tómedencék esetében is. Cégünk pvc és gumi tófóliák közül, a legjobb minőséget válogatta össze, melyeket elérhető áron kínál megrendelőinek. A tófólia a kerti tavak alapja. Válassza a jó minőséget!

Skyfol ablakfólia

Skyfol ablakfólia

Napjaink építészete, a kedvező élettani tulajdonságok miatt hatalmas üvegfelületeket használ, melyeken keresztül jelentős veszélyes, vagy zavaró sugárzás érkezik, melyeket az ablakfólia hatásosan és esztétikusan tud kiszűrni. A túlzott energia besugárzás, a káros ultraviola sugárzás és a sokszor vakító ragyogás szűrése úgy történik meg az ablakfólia segítségével, hogy közben nem vesszük el az üvegen keresztüli kilátás élményét. A kínálatunkban megtalálhatóak a biztonsági ablakfólia termékek is, melyek védenek a balesetek és a betörők ellen, miközben teljesen észrevehetetlenek. 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk partnereink és megrendelőink rendelkezésére. Köszönjük, hogy meglátogatott minket, jó időtöltést oldalunkon.

Melegházak, fóliasátrak

Melegházak, fóliasátrak

Rengeteg időt töltünk a látszólag egyre nagyobb, szebb, tartósabb zöldség, gyümölcs beszerzésével, amelyeket egyre messzebbről, környezetszennyező járművekkel hoznak, egyre nagyobb költségen. Mi hiszünk benne, hogy hatékonyabb, gazdaságosabb és élvezetesebb - legalább részben - magunknak termelni a zöldség-gyümölcs többségét, családi ház kertjében, a lakások erkélyein vagy a városok közösségi kertjeiben. Melegházak segítségével az éghajlatunk adta időjárási viszonyoknál melegebb és - különösen fokozott öntözéssel - magasabb páratartalmú termőhely alakítható ki. Látogasson el Urbanfarm webáruházunkba, melynek kínálatában különböző felszereléseket és megoldásokat kínálunk kertje, terasza, erkélye kialakításához!

Hirdetés
Skyfol Biztonsági fóliák

Skyfol Biztonsági fóliák

Az elismert Skyfol fóliák telepítése épületek üvegfelületeire, vizsgázott szakemberekkel, precíz munkavégzés megfizethető áron. Szilánkmentesítés, betörésvédelem céljából egyaránt. Az átlátszó biztonsági fóliák egy láthatatlan védelmi vonalat képeznek ember és környezete között. Az ajtó-, ablaküvegek szilánkosan törnek és repülnek széjjel baleset, a természeti viharok vagy vandalizmus hatására. Az optikailag víztiszta biztonsági - és betörés elleni fóliáink karcálló réteggel vannak ellátva, biztosítva a könnyű tisztán tartást. Attól függően, hogy milyen funkció betöltésére szánjuk a 100 mikron vastagságútól egészen a 300 mikron vastagságúk léteznek, nagy tépő és szakító szilárdsággal bírnak.

RedőnyReluxa

RedőnyReluxa

A redőnyreluxa redőnyök, reluxák, roletták, napellenző és egyéb árnyékolástechnikai termékek forgalmazásával, szerelésével és javításával foglalkozik. 14 éves tapasztalatunkat adjuk megrendelőinken, ami garancia a minőségre. Weboldalunkon megtalál minden olyan információt, ami az árnyékolástechnikával foglalkozik! Megkeresése után a megbeszélt időpontban felkeressük a helyszínen, hogy pontos árajánlatot adjunk ez elvégzendő munkára. A felmérés és a helyszínre kiszállás Budapest területén belül ingyenes. Minden felszerelt termékre 12 hónap gyári garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén munkatársaink 24 órán belül a helyszínen elvégzik az esetleges cserét, vagy elhárítják a hibát. Tekintse meg a redőnyreluxa oldalt!

Fólia nyomtatás

Fólia nyomtatás

A zsugorfóliák gyártása iránt egyre nagyobb az érdeklődés, mivel felhasználásuk széleskörűen igényelt. A hulladékok tárolását és egyszerű eltávolítását nagymértékben megkönnyítik az általunk előállított zsákok. A tasakok gyártása polietilénből történik, modern technikai eszközök felhasználásával. A Poli-Ferr 2000 Kft a vásárlók megelégedésére végezte munkáját a múltban és a jövőben is ennek a szintnek a megtartására törekszik. Cégünk reméli, hogy Önt is a közeljövőben állandó megrendelőként üdvözölheti.

Best Fólia Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Best Fólia Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

Alföldfa kft. - Tetőfólia

Alföldfa kft. - Tetőfólia

Silverflex szürke tetőfólia, Yellowflex sárga tetőfólia, Isoflex Classic szürke tetőfólia, Thermo-Green páraáteresztő fólia, Isoflex Alu Lp Hővisszaverő tetőfólia légpárnás nyár, Metalizált hővisszaverő belső fólia tél, Solflex lélegzőfólia, Solflex nyár, Solflex tél. Ajánlatkérés az ország bármely pontjáról csak egy kattintással.

Szoláriumfólia

Szoláriumfólia

A szoláriumfóliával takart felületek megőrzik tisztaságukat, használatával csökkenthető a fertőtlenítő lemosó szerek felhasználása. A szoláriumfólia anyaga a barnító UV sugarakat átengedi, a párával szemben azonban ellenálló felületet biztosít. A szoláriumfólia használatát elsősorban szoláriumokban és egészségügyi intézményekben javasoljuk, ahol a fekvő testtel érintkező felületek tisztasága alapkövetelmény. Alapanyaga polietilén, a fólia 10 ľm vastag.

Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

A Wanapack Kft. 1991 óta szolgálja ki partnereit hullámpapírszelettel, tekerccsel és hullámpapír-lemezből készült dobozokkal. A csomagolóeszközök kínálata mellett csomagolási kiegészítőkkel (ingvállas szatyor, füles papírtáska, papírzacskó, műanyagzacskó, kézi nyújtható fólia, légpárnás fólia, kézi pántszalag és pánthüvely, Tesa ragasztószalag, kalapcsomagoló papír, pergamenpótló papír, ívre vágott nátronpapír, nátronpapír tekercsben...stb.) is várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

autófóliázás eufoliatech

autófóliázás eufoliatech

Tegyük szebbé autóinkat autófóliákkal autófóliázás lényege, hogy meglévő üvegfelületre egy vékony fólia kerül felhordásra. Ezt megtehetjük különböző autófóliákból ,pl. vannak mély színezett, fél tükröző, nem tükröző autófóliák.fóliázás -után autóink ablakai ugyan úgy használhatóak mint fóliázás előtt.A fóliáik nagy telljesitményü karcálló réteggel rendelkeznek,amitől a fólia nehezebben károsodik.

Tuti menü