Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Épület fóliák képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Épület fóliák - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Épület fóliák
Keresés
Találatok száma - 15 db
Fóliás kerti medence

Fóliás kerti medence

Medencetechnika webáruház. Különböző medencék, gépészeti, pucoló és karbantartó készülékek , illetve kemikáliák és egyéb kiegészítők széles körű árukínálata. Házhozszállítás a teljes ország területén futárszolgálat segítségével , illetve saját autóval. Az itt látható gyárak készítményeit kínáljuk: Medence: Future Pool, Gre, Intex. Szivattyú: Speck Pumpen, IML, Glong, Hayward, Kripsol. Medence tisztító porszívó: Zodiac, Maytronics. Sósvizes fertőtlenítő: Zodiac, Saltwater. Melegvizes hőcserélő: Pahlen, Behncke.

Épületfólia

Épületfólia

Cégünk vállalja épületek, irodák, családi házak ablakainak dekoratív fóliázását. Az épületfólia több okból is hasznos lehet. Egyrészt kellemes környezetet biztosít árnyékolásának köszönhetően, másrészt dekorálja az ingatlant. Igényelhet sima felületű, takarásra, árnyékolásra készített verzióban, vagy dekorációs célt szolgáló mintás kinézetben is. Utóbbival reklámozhatja cégét irodája ablakain, akciókkal, kiemelt termékekkel ismertetheti meg a járókelőket. Részletekért látogasson el weboldalunkra, és érdeklődjön munkatársunknál.

Skyfol ablakfólia

Skyfol ablakfólia

Napjaink építészete, a kedvező élettani tulajdonságok miatt hatalmas üvegfelületeket használ, melyeken keresztül jelentős veszélyes, vagy zavaró sugárzás érkezik, melyeket az ablakfólia hatásosan és esztétikusan tud kiszűrni. A túlzott energia besugárzás, a káros ultraviola sugárzás és a sokszor vakító ragyogás szűrése úgy történik meg az ablakfólia segítségével, hogy közben nem vesszük el az üvegen keresztüli kilátás élményét. A kínálatunkban megtalálhatóak a biztonsági ablakfólia termékek is, melyek védenek a balesetek és a betörők ellen, miközben teljesen észrevehetetlenek. 30 éves tapasztalattal a hátunk mögött állunk partnereink és megrendelőink rendelkezésére. Köszönjük, hogy meglátogatott minket, jó időtöltést oldalunkon.

Alföldfa kft. - Tetőfólia

Alföldfa kft. - Tetőfólia

Silverflex szürke tetőfólia, Yellowflex sárga tetőfólia, Isoflex Classic szürke tetőfólia, Thermo-Green páraáteresztő fólia, Isoflex Alu Lp Hővisszaverő tetőfólia légpárnás nyár, Metalizált hővisszaverő belső fólia tél, Solflex lélegzőfólia, Solflex nyár, Solflex tél. Ajánlatkérés az ország bármely pontjáról csak egy kattintással.

Eurotrade 21 Kft.: Ipari ragasztó tetőfóliához

Eurotrade 21 Kft.: Ipari ragasztó tetőfóliához

Cégünk profilja KÖMMERLING ipari ragasztó- és tömítőanyagok - bútorokhoz, kültéri és beltéri faipari szerkezetekhez, cipőiparhoz, ablakhoz, ajtóhoz, járművekhez - forgalmazása. Alapfeladatnak tekintjük a kiváló minőségű KÖMMERLING termékek forgalmazásán túlmenően a kapcsolódó szolgáltatások biztosítását is pl.: felhordó berendezések, kellékanyagok, kiegészítők, stb. * A német KÖMMERLING Chemische Fabrik GmbH európai piacvezető ragasztó- és tömítőanyag gyártó. * A KÖMMERLING több mint 100 éves múlttal rendelkezik az ablakgyártás, a jármű-, építő-, cipő-, üveg- és bútoripar területén. Ebből következik, hogy partnereink részére olyan termékeket és szolgáltatásokat kínálunk, melyeket az adott piac igényeinek megfelelően magas minőségi követelmények mellett dolgoztunk ki. * A műszaki szakértelem és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően szinte minden ipari szereplő részére széles termékválaszték áll rendelkezésre. * Világszerte leányvállaltok, értékesítési irodák és partnerek képviseletében a KÖMMERLING több mint 80 országban van jelen. A termékek újításával a kutatás és fejlesztés területén a Kömmerling mindig nagyfokú alkalmasságát bizonyítja. A KÖMMERLING gyártmányú tömítő- és ragasztóanyagok 1994 óta vannak jelen a hazai piacon cégünk által. Kezdetben Magyarországon elsősorban a járműipari ragasztó- és tömítőanyagok kereskedelme kapott nagyobb hangsúlyt

Kvazar

Kvazar

A biztonsági ablakfóliák - egy láthatatlan áttörés késleltető védőpajzsot képezve az ablak- és ajtóüvegek felületén - nagymértékben megnövelik az üvegfelületek ellenállóságát az erőszakos behatolással és a vandalizmussal szemben. A fóliák vékonyak, víztiszták, hosszú élettartamúak és nagy hatékonyságú biztonságvédelmi tulajdonságokkal rendelkeznek. Nem csak, hogy egyben tartják az üveget, de erősen ellenállóak is, meghosszabbítva ezzel a behatoláshoz szükséges időt. A biztonsági ablakfóliák kiegészítve más biztonsági rendszerekkel, komoly biztonsággal védhetnek meg nagy értékű berendezéseket, vagyontárgyakat. 3MTM ultraerős betörésvédelmi és biztonsági ablakfólia biztonsági fólia A 3M fejlesztésű és szabadalmazott multi-micro rétegtechnológiának köszönhetően a fóliák szakítószilárdsága harminckétszer, tépőellenállása hatszor nagyobb mint az azonos vastagságú, más gyártmányú biztonsági fóliáké, így áttörésgátló tulajdonságuk egyedülálló. Az üvegtörésből származó balesetek nagy része is elkerülhető, mivel a fólia egyben tartja az eltört üveget, meggátolva a szilánkok széthullását.

Biztonsági és hő- fényvédő fóliák

Biztonsági és hő- fényvédő fóliák

A hő- és fényvédő épületüveg fóliák lehetnek tükrözők vagy nem tükrözők. A napsugár elleni védelemben kedvezőbbek a tükröző fóliák, mert nagyobb arányban verik vissza közvetlenül a Nap hő- és fénysugárzását, mint a nem tükrözők. A biztonsági fóliák védenek az erőszakos behatolás ellen. MABISZ által elfogadott termék. A fólia, redőny, szúnyogháló, napellenző mellett belső árnyékolók is, mint reluxa, szalagfüggöny, roletta megtalálható kínálatunkban. Röviden Magunkról: 1994 óta foglalkozunk árnyékoló berendezések forgalmazásával. Míg kezdetben elsősorban redőnyök, reluxák értékesítése volt a meghatározó, addig napjainkban már a minden igényt kielégítő árnyékoló berendezéseket kínáljuk ügyfeleinknek. Munkánk eredményeként büszkék vagyunk arra, hogy már nem elsősorban a hirdetések hatására, hanem a jó hírnév miatt keresnek bennünket. Referenciáink között országszerte több ezer elégedett vásárlót és több nagyobb projektet tudhatunk. Célunk, hogy az egyszerűtől a luxusig minden érdeklődő megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékolót. Ami miatt sokan választanak bennünket: Élvonalbeli hazai és nemzetközi gyártók termékei Hosszú életű, garantált minőségű termékek 1-5 év garancia Referenciák Jól képzett szakembergárda Kiterjedt ügyfélkör Precíz, tiszta munkavégzés Lassan 15 éves szakmai t

SolarDesign Bt.: Biztonsági,Hő és Fényvédő fóliák

SolarDesign Bt.: Biztonsági,Hő és Fényvédő fóliák

A SolarDesign Bt. egy több éve sikeresen működő vállalkozásból nőtte ki magát. Ez idő alatt több ezer autót és négyzetméternyi üvegfelületet láttunk el névjegyünkkel, a kiemelkedően magas színvonalú és minőségű SKYFOL fóliákkal, ügyfeleink teljes megelégedésére, melyet folyamatosan növekvő megrendeléseink száma is tükröz. Az évek során szerzett tapasztalat segített minket abban, hogy megrendelőink mindig a legjobb minőségű fóliákat és kiszolgálást kapják. A cég alapítása óta eltelt időben bebizonyosodott, hogy szolgáltatásaink minősége, gyorsasága ügyfeleinknek természetessé vált, ezért munkáinkat továbbra is rugalmasan, szükség esetén éjszaka, vagy hétvégén felár nélkül elvégezzük. A gyártókkal szorosan együttműködve arra törekszünk, hogy partnereink igényeit a lehető legmagasabb szinten kielégítsük. Tevékenységünk: - autóüveg-fóliázás - színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra - épületüveg-fóliázás - hő- és fényvédő fóliák - betörésvédelmi fóliák - kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák - Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás - 3M csúszásgátló szalagok forgalmazása és telepítése

Thomy Folia

Thomy Folia

Célkitűzésünk a minőségi munka, amelyet tükröz, hogy a dél-kelet európai fóliázó szakműhelyek versenyén 2000-ben a 2. illetve a 3. helyet, 2003.-ban pedig az első és harmadik helyezést érte el, míg az Európa bajnokságon a 6.-ok lettünk és a legjobb európai női versenyzővel is mi büszkélkedhetünk Orosz Krisztina személyében.

Hirdetés
Épület fóliázás

Épület fóliázás

Kipp-Kopp Autoglas &Tuning

Fényvilág

Fényvilág

Biztonsági fólia, hővédő fólia, biztonsági fólia, SkyFol biztonsági fólia, redőny szerelés, redőny javítás

Több mint 20 éves tapasztalattal !

Több mint 20 éves tapasztalattal !

Több, mint 20 éves tapasztalattal a hátunk mögött büszkén kínáljuk Önöknek Magyarország piacvezető és egyetlen országos telepítői hálózatával rendelkező üvegfóliáit. Autófóliák, Épületfóliák, Biztonsági fóliák.

Not Hotépület fólia

Not Hotépület fólia

not Hot betörésgátló és hő/fényvédő illetve autóüveg fóliák UV Lakk és üveg gravírozás

Basa épületfólia

Basa épületfólia

üvegfólia,üvegfóliázás,üvegfólia debrecenben,üvegfóliázás debrecenben,biztonsági fólia,llumar,debrecen,basa üvegfólia

Ablakfólia épületre

Ablakfólia épületre

Árnyékolástechnikai eszközök gyártása- és kivitelezése. Épületek- és autók fóliázáa biztonsági- ill. hővédelmi céllal. A biztonsági ablak fólia egy láthatatlan réteget képez az üvegen, ezáltal segítséget nyújtva az üvegtörés okozta balesetek elkerülésében megvédi értékeinket, betörés vagy akár erőszakos cselekmények, mint például rongálás vandalizmus esetén.

Tuti menü