Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Dekorációs fólia képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Dekorációs fólia - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Dekorációs fólia
Keresés
Találatok száma - 9 db
3D fólia felirat készítés

3D fólia felirat készítés

Egyedi térbeli betű kivitelezés telephelyekre. Kivitelezés országosan.Mert a fogyasztókat célzottan motiválni kell. Ekképpen válik igazi felirat kivitelező gépezetté a habbetu.hu oldal. A HABBETU.HU által elkészített felirat, mely akkor is feltűnőséget tükröz, ha a kereskedő éppen valami egészen más dologgal tölti idejét. Akár tévézéssel is töltheti idejét, miközben a logója szakadatlanul feltűnő az elhaladóknak. Ide tartozó témakörben megannyi kiváló bejegyzést lelhet a habbetu.hu blogján. A 3d fóliák kitűnően ellenállnak az időjárás körülményeinek.

iPixel Digitális Nyomda: dekorációs fóliák

iPixel Digitális Nyomda: dekorációs fóliák

A IV. kerületben található iPixel Digitális Nyomda és Grafikai Stúdiónkban különböző féle dekorációs fóliákkal állunk megrendelőink rendelkezésére. Vállaljuk autók és egyéb járművek (pl.: villamos) dekorálását, illetve kirakatok és standok díszítését, fóliázását. Az általunk kínált szolgáltatás minden esetben kreatív, minőségi, rövid határidőn belül kivitelezhető. A tervezéstől a fóliák és matricák gyártásán keresztül a helyszíni kihelyezésig mindent elvégzünk.

Dekoráció

Dekoráció

A Velencei-tó legnagyobb hír- és információs oldala! Részletes információk a programokról, sport programokról, nyaralási lehetőségekről, nem csak nyaralóknak! Gárdony, Velence, Agárd, Stb... Ez feltétlen nézze meg! Nyaralás, hírek, programok, kirándulás, szállás, vendéglátás, üzletek, ingatlanok!

Dekor

Dekor

Dekor-el bt honlapja

Autódekorálás

Autódekorálás

Dekorációs kihelyezések, alpintechnikával is. Autódekorálás

Épületek, kültéri beltéri dekorácioja

Épületek, kültéri beltéri dekorácioja

Bemutatkozó A Daburan Decor 2008-ban alakult, egyéni vállalkozásként. Munkáink eredménye 8 éves szakmai tapasztalaton alapul, melyet feleségemnek köszönhetek. Alapvető célom, hogy ügyfeleink igényeit minél szélesebb körben kiszolgáljuk. Jelentősen nőtt az ügyfelek száma, amit a szolgáltatások kibővítésével értem el. Igyekszem a piac igényeit követve újabb és újabb szektorra kiterjeszteni kínálatomat, hogy Ön és Cége mindig naprakész szolgáltatásokat kapjon. Fő célom az, hogy Önnek minél komplexebb szolgáltatásokat nyújtsak, hogy mindent egy helyen és jó minőségben megkapjon. Jellemző rám a mobilitás és a gyorsaság. Tudom, hogy Önnél sem állhat meg az idő. Vállalkozásom megkezdése óta sok családnak és cégnek nyújtottam szolgáltatásokat, és az idő múlásával ezek a családok és cégek mindig pozitív tapasztalatokkal számoltak be ismerőseiknek, amire különösen büszke vagyok. Hogy mi a titkom? Nincs itt nagy titok, a válasz egyszerű: A szakmai felkészültségem mellett, kiváló gépek, és vállalkozások állnak rendelkezésemre. Ha kérdez tőlünk, akkor a választ, a megoldást mindig az Ön szemszögéből vizsgáljuk meg! Mindezeket kiváló minőségben és mindenki számára elérhető áron kínálom. Cégem hatékony működését mind saját magam, és feleségem, mind pedig szakmatársaim felkészültsége és lelkiismeretes munkája biztosítja.

Matricák világa

Matricák világa

autómatricák típusonkénti csoportosításban Egyedi autó, és motordekoráció tervezése, kivitelezése, saját elképzelés vagy minta alapján, magánszemélyeknek és cégeknek egyaránt. Matricapótlás motorokra, robogóra, quadra, hajóra, munkagépekre, stb...

Ablak dekor

Ablak dekor

Ez a weboldal segít Önnek a munkahelyén és otthonában szükséges címke kiválasztásában. Akár termékjelölés, iratrendezés, direktlevél, marketing anyag készítés a feladat, vagy egyedi ajándékot, meghívót, dísztárgyat készít, ez az oldal Önnek szól. A visszaszedhető címkék minden felületen erősen tapadnak mégis nyom nélkül eltávolíthatóak. Nincs több bosszankodás és vakargatás, acetonozás. Ideális megoldás termékek árazásához, ott ahol nem szempont az eltávolíthatatlanság. Ahogyan azt korábban megígértük készítettünk néhány CD címkét speciálisan a nyaralás digitálisan megörökített pillanatainak tálalásához, tárolásához. Letölthető DVD címkék speciálisan esküvői felvételekhez tervezve. Töltse le, alakítsa kedvére és nyomtasson kiváló minőségű DVD borítókat címkéink segítségével. Nem kell más hozzá, mint az ingyenes Avery DesignPro program és egy színes tintasugaras nyomtató. CD és DVD lemezekhez és tokokhoz készült címkékkel professzionális kivitelű média készíthető. A címkéző készletek tartalmazzák a pontos és buborékmentes felragasztáshoz szükséges eszközt, és a tervezőszoftvert. Címkék külön is rendelhetőek.

Tuti menü