Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Autófólia, Fórum képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Autófólia, Fórum - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Autófólia, Fórum
Keresés
Találatok száma - 23 db
Autófóliázás 7 év garanciával

Autófóliázás 7 év garanciával

Autófóliázás, autókarosszéria fóliázás Budapesten német minőségi autófóliával. Szakembereink több éves szakmai tapasztalattal, tiszta környezetben végzik az autók karosszériájának, fényezésének, karc és kőfelverődésének védelmét. Munkánkra 7 év garanciát vállalunk. Autófóliáink színpalettája széles skálán elérhető. Amennyiben az autó karosszériája autófóliával van bevonva, úgy az kiváló védelmet nyújt pl nagy sebességnél történő kavicsfelverődés ellen. Az autófóliák különböző szempontok alapján különböző funkciókat látnak el, ami nem feltétlen jelent külön fóliaréteget. Amennyiben az autó teljes színe megváltozik az autófóliázás során, akkor az jelentési kötelezettséggel jár az illetékes önkormányzat felé.

Best Fólia Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Best Fólia Fóliázás Budapesten a legolcsóbban!

Garantáltan a legkedvezőbb ár! Termékünkre 7 év garanciát adunk! Autóüveg fóliák - SkyFol Shark sorozatok Az autófólia nem kor kérdése Üdvözöljük a SkyFol Shark autófóliák világában. Nálunk minden megoldást megtalál, legyen szó akár olcsó, de színtartó belátásvédelmi ablakfóliáról, vagy egyedi technológiájú, teljesen világos, de ultra-hővédő speciális autófóliáról. Büszkén kínáljuk Önöknek az alábbi sorozatokat: Shark RS: Mélyszínezett belátásvédelmi fólia az autó megjelenésének javítása, és a betekintés elleni védelem érdekében. Shark HP: Klasszikus színezett-fémezett fólia széles körű előnyökkel. Shark UP: Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal. Shark IR: Teljesen új technológia, mely víztiszta megjelenés mellett a legerősebb hővédelemre képes hazánkban. Magyarországon a törvényi szabályozások értelmében a fólia hivatalosan a B oszlop mögötti üvegfelületeken helyezhető el. Első oldalsó üvegek esetében minimum 70%, első szélvédőnél minimum 75% látható fényáteresztés az előírás, mely értékeket már sokszor a gyári üvegszínezések is túllépik. A SkyFol Shark autófóliák garanciális vállalásai kizárólag abban az esetben érvényesek, ha az ügyfél rendelkezik hologramos műbizonylattal.

autófóliázás eufoliatech

autófóliázás eufoliatech

Tegyük szebbé autóinkat autófóliákkal autófóliázás lényege, hogy meglévő üvegfelületre egy vékony fólia kerül felhordásra. Ezt megtehetjük különböző autófóliákból ,pl. vannak mély színezett, fél tükröző, nem tükröző autófóliák.fóliázás -után autóink ablakai ugyan úgy használhatóak mint fóliázás előtt.A fóliáik nagy telljesitményü karcálló réteggel rendelkeznek,amitől a fólia nehezebben károsodik.

Autófóliázás Dorogon és Esztergomban

Autófóliázás Dorogon és Esztergomban

Cégünk közel egy évtizedes tapasztalattal áll a vevők rendelkezésre.Dorog és Esztergom környékén vezető szerepet töltünk be autó és épület üvegfóliázás tevékenységben.Számunkra a legfontosabb az elégedett vevő és a minőségi munka,mindezt persze mérsékelt áron.Legyen szó autó- vagy épület üvegfóliázásról bennünk nem fog csalódni!Információ,ajánlatkérés,felméré s: 06(20)808-9000 vagy 06(30)449-0430 Dorog .Árpád út 61.(waldi italnagyker utcája) www.üvegfóliázás.hu

Autó és épületfóliázás Dorogon

Autó és épületfóliázás Dorogon

Cégünk 8 éve foglalkozik autó -és épület üvegfóliázással az ügyfelek megelégedésére.Amerikai fóliákkal dolgozunk,8 év szakmai tapasztalat van a hátunk mögött.Vállalunk autófóliázást,biztonsági fóliázást,hővédő fóliázást,kőfelverődés fóliázást,karbonfóliázást Dorog és körzetében. Az egyre erősödő felmelegedés és a napsugárzás miatt sokszor az autónkban sem érezzük jól magunkat,hiába a lékondicionáló,ha az arcunkat égeti a nap. Az üvegen átáramló erős meleg miatt egyre nagyobb fokozatra kapcsoljuk a légkondicionálást, ennek következményeként pedig inkább csak megfázunk mintsem a komfort érzetünkön javítanánk. Az autófólia használata során csökken az autónk belső légterének a felmelegedése, kizárva az égető UV sugárzást és az alacsonyabb fokozatra állított klímaberendezés miatt közvetve bár, de az autófóliázásnak köszönhetően még az autónk fogyasztása is csökken.

Autó Tuning Shop

Autó Tuning Shop

Online webáruházunkban autó tuning , autó extra és autó felszerelés termékek kaphatóak. A megrendelt termékeket webáruházunk házhoz szállíttatja, így maximális kényelemmel, karosszékből intézheti a vásárlást. Termékpalettánkon megtalálható autó kiegészítő termékre példa: Spoiler, neon, sötétítő fólia, autó kartámasz, ablak légterelő, stroboszkóp, autó díszléc, illetve számos olyan autó kiegészítő termék, amely az autó kinézetét szebbíti, sportosabbá teszi, illetve kényelmesebbé teszi a vezetést. Több termék rendelése esetén nincs szállítási költség!

Autófóliazas.hu: Biztonsági fólia, Hővédő fólia

Autófóliazas.hu: Biztonsági fólia, Hővédő fólia

Minimális anyagi befektetéssel növelheti gépjárműve esztétikai megjelenését, utazási komfortját, autója biztonságát, emeli gépjárműve megjelenését. Cégünk a Skyfol üvegfóliák hivatalos Fejér megyei képviselete. Tevékenységi körünk: autóüveg-fóliázás, színtelen karosszériavédő fóliák akár az egész autóra, épületüveg-fóliázás, hő- és fényvédő fóliák , betörésvédelmi fóliák , kombinált (biztonsági, hő- és fényvédő) fóliák , Permanent Mark UV lakk-és üveggravírozás. Biztonsági fóliáinkkal megakadályozhatja az üvegen keresztül történő gyors behatolást. Teljesen láthatatlan karosszériavédő fóliáink hatékonyan ellenállnak a kőfelverődéseknek, védik a küszöböket és egyéb elemeket az esetleges karcolásoktól. Lencsevédő fóliánk alkalmazásával elkerülhető a kőfelverődés okozta lámpasérülés.

Dalanics Fólia

Dalanics Fólia

Cégünk vállalja autók és épületüvegek fóliázását minőségi Llumar fóliákkal, Nanovédelem új német technológiás anyagokkal (Autóüvegre, lakkra, felnire, bőr, kárpit és textíliákra, fára, kőre, burkolatokra, fémekre, csúszásgátló anyagok) Autóalkatrészek és egyéb kiegészítők forgalmazása, ASpeciális alkotórészeinek köszönhetően a fólia akár 99,9 százalékban kiszűri a nap káros UV sugarait az autó belsejének megőrzése és a bőr UV által okozott megbetegedések elkerülése érdekében, melyeknek legnagyobb veszéllyel a hat hónaposnál kisebb gyermekek vannak kitéve.Az autókban felejtett értékek, vagy maga az autó ellen elkövetett rablások nyilvánvaló problémát okoznak. Minél tovább tart a rabló számára bejutni az autóba, így az annál kevésbé válik vonzó célponttá a betörő számára. Felmérések azt bizonyítják, hogy a rablók odébbállnak, ha úgy vélik, hogy túl sok idő szükséges a rablás elkövetéséhez. A LLumar biztonsági fóliák egy láthatatlan védelmet nyújtanak a váratlan események ellen. Mivel a fólia az üveg belső felére kerül felragasztásra, így az egyben tartja az összetörött üveget, így egyrészt csökkenti a balesetek során a szétrepülő üvegszilánkok által okozott sérülések veszélyét, másrészt segítenek megóvni értékeinket a rablások ellen. A kavicsfólia láthatatlan védelmet nyújt az autója fényezésének. Használatával a nagy sebességnél autónak ütköző apró tárgyak, mint kavicsok.

Starfolia-Dorog

Starfolia-Dorog

Cégünk okleveles Skyfol telepítő.Autó- és épületüveg fóliázással foglalkozik.8év tapasztalat van a hátunk mögött,ez garancia a minőségi munkavégzésre,amely megmutatkozik az ügyfélkör elégedettségén.Foglalkozunk biztonsági és dekor fóliázással is ,valamint Paintgard karosszériavédő fóliát is telepítjük.Hivatalos műbizonylatot,és garanciát adunk az általunk telepített fóliákra.

Hirdetés
Autófólia fórum

Autófólia fórum

Pár szó magunkról: 17 éves tapasztalat , tőbb mint 15000 referencia munka, kedvező árak, maximális minőségre törekvés, rugalmasság. Vállalkozásunk célja a lehető legtöbb igény kielégítése. Árainkkal szeretnénk a kevesebb pénzzel gazdálkodó embereknek is lehetőséget nyújtani a fóliáztatásra. Nem az a célunk hogy minél nagyobb haszonnal dolgozzunk, hanem hogy minnél több elégedett ügyfelünk legyen. A megfelelő szakmai tudás, a több éves tapasztalat és a maximális minőség elérése a célunk. Hétvégi nyitva tartásunkkal kellő rugalmasságot tudunk biztosítani. Munkánkat kulturált műhelyben végezzük, a váróhelységben az ügyfelek megvárhatják autójukat nem kell egész napra nálunk hagyni, mert kárpit bontás nélkül kerül a fólia telepítésre, igy 2-3 óra alatt elkészül a munkafolyamat. Csak engedélyezett fóliával dolgozunk, műbizonylattal, engedélyszámmal, 7 év garanciával. Cégvezető: Gáspár András (Bestfólia)

Kvazárfólia

Kvazárfólia

Rövid határidővel vállaljuk minden gépjármű típus ablakainak fóliázását. A felszerelt fóliáról a gépjármű tulajdonosnak műbizonylatot állítunk ki, amely egyrészt tanúsítja a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet előírásainak való megfelelőséget, másrészt az esetleges reklamációk esetén ezzel érvényesíthető a garancia. A műbizonylat és a felszerelt fólia összerendelhetőségét a Közlekedésbiztonsági Főfelügyelet engedélyének a fóliára felcímkézett száma biztosítja.

Index fórum - Autóüveg fóliázás

Index fórum - Autóüveg fóliázás

Célkitűzésünk a minőségi munka, amelyet tükröz, hogy a dél-kelet európai fóliázó szakműhelyek versenyén 2000-ben a 2. illetve a 3. helyet, 2003.-ban pedig az első és harmadik helyezést érte el, míg az Európa bajnokságon a 6.-ok lettünk és a legjobb európai női versenyzővel is mi büszkélkedhetünk Orosz Krisztina személyében.

Telepíthetőség jogi szabályozása

Telepíthetőség jogi szabályozása

EuroFólia &;&; Autó- és épületfóliázási megoldások mesterfokon! Autódekoráció, autó hifi, beszerelés, Thommy fólia, Thommy shop, Macaudio, autóüvegfólia, árnyékolástechnika, áttörés, baleset, védelem, fólia, behatolás, bejutás, belátás, belátásvédelem, belátásvédo, betores, betörés, betörésvédo, betörésvédelem, betörésvédelmi, betöro, biztonság, , rablo, biztonsági, biztonságtechnika, biztosító, biztosítók, Cortaulds, CPFilms, energia, eros, extraeros, égeto, épület, épületek, épületüveg, fakító, felmelegedés, felverodés, fény, fényvédelem, fényvédo, folia, fólia, fóliatípus, fóliák, fóliás, fóliások, fóliázás, garancia, gátlás, gátló, hatékony, HIF, ho, hovédelem, hovédo, huvös, illetéktelen, ISO, karcálló, kavics, kényelem, kifakulás, kirakat, klíma, klímaberendezés, kiváló, kombinált, kombinálható, kovédo, KPM, lopáskár, LRI, Mabisz, matt, merénylet, minoség, minoségu, MTA, munka, Nap, nap, napfény, napsütés, napsugárzás, perzselo, pénz, ragasztott, referencia, roló, security, sugárzás, sugárzó, szakító, szakítószilárdság, szalagfüggöny, számítógép, számítógépek, színezett, színtelen, szuro, szurofólia, szurofóliák, telepítés, televízió, window film consulting, w.f.c., wf

Mínőségi olcsó fóliázás!

Mínőségi olcsó fóliázás!

A SkyFol biztonsági fóliák megakadályozzák az üveg szilánkokra hullását. A szilánkokra tört üveg természeti katasztrófa bekövetkeztekor, vandalizmus vagy bármilyen erőszakos tett elkövetésekor súlyos károkat okozhat. A nagyon rizikós, veszélyes helyeken, mint pl. iskolákban, közterületeken és gyárakban a SkyFol biztonsági fóliák alkalmazása fontos és a törvény által előírt. Betörésvédelem A SkyFol betörésvédelmi fóliák hasonlítanak a biztonsági fóliákhoz, de ezek alapjában véve erősebbek és vastagabbak. A betörésvédelmi fólia alkalmazása általános az igen nagy biztonsági kockázat vagy betörés elleni védelem esetén. A 200 vagy 300 mikron vastag betörésvédelmi fólia szinte lehetetlenné teszi az üvegen keresztüli behatolást. UV-védelem A SkyFol biztonsági és betörésvédelmi fóliáknak védelmet kell nyújtaniuk a veszélyes UV-sugárzás ellen, biztosítaniuk kell a személyi egészséget, és óvniuk kell a belteret a fakulástól. Kombinált hő- és mechanikai védelem Fémezett rétegének köszönhetően a kombinált SSI és SNEU biztonsági fóliák egyszerre nyújtanak erős szilánkvédelmet és kimagasló hővédelmet. A ThermoProtect SSI biztonsági fóliák alumínium - fémezéssel, az SNEU biztonsági

Hő-és fényvédő autóüveg-fóliák

Hő-és fényvédő autóüveg-fóliák

A 3MTM Panther autóüveg-fóliák kellemesebbé teszik a vezetést és az utazást, mivel védik a gépjárműben utazókat az erős napfény okozta kellemetlen hatásoktól. Négyféle fényáteresztő képességgel (árnyalatban) rendelhetők. A speciális ragasztóréteg alkalmazásának köszönhetően minőségük kimagasló és világszerte elismert. A szabadalmaztatott, kristálytiszta ragasztó nagyon erős tapadást biztosít, így a fóliák garantáltan nem hólyagosodnak, repedeznek, ráncosodnak, és nem válnak el az üvegtől. A 3M Panther fóliák csökkentik a fény zavaró, veszélyes és vakító hatását, ugyanakkor a szabályosan telepített fóliák a látási viszonyokat nem rontják, így biztonságos és komfortos vezetési feltételeket nyújtanak. A fólia 99%-ban veri vissza az UV sugarakat, melyek nagymértékben felelősek a kárpit és a műanyag borítások fakulásáért, roncsolódásáért. A fóliákat, az esztétikai elvárásokon felül, a vezetési komfort növelése céljából fejlesztették ki, így igen jelentős - akár 49%-os - hőkinntartó képességű, ragyogáscsökkentő funkciót is elláthatnak, továbbá endelkeznek karcolás gátló réteggel is. Minden általunk forgalmazott és telepített fóliatípus rendelkezik Közlekedési Főfelügyele

Egyedien új fejlesztésű fólia

Egyedien új fejlesztésű fólia

Elegáns megjelenés: Egyedien új fejlesztésű fólia, mely teljes élettartama alatt megtartja eredeti színét ezáltal kölcsönöz tartós eleganciát. Ezek az autófóliák olyan ragasztóanyaggal vannak ellátva, melyek biztos tapadást eredményeznek bármely típusú autóüvegen. Megerősített karcálló réteggel ellátott elegáns színű fólia. A fólia felületén elhelyezett 3M logók, melyek az autó átadásakor kerülnek eltávolításra minőségi garanciát biztosít az ügyfél számára. Sportos megjelenés Az FX sorozat fóliái színezett típusú fóliák, melyek különböző színárnyalatokban kaphatóak. A fóliák felhelyezése egyszerű, hővédelem szempontjából jó teljesítményt. Nem tartalmaz fémet, így nem befolyásolja a GPS vagy mobil telefonok működését. Crystalline víztiszta autóüveg-fóliák: Láthatatlan védelem: Egyedülálló megoldás, a 3M vezető technológiát (ragasztás - és nanotechnológia) alkalmazva fejlesztette ki a több mint 200 rétegből álló fóliáját. A rétegek által kint tartható infravörös sugarak mértéke kiemelkedő, az UV sugarakat szinte teljes mértékben kiszűri. Kiváló, 58%-os hővédelmet biztosít, miközben a látható fényt 68%-ban átengedi. A fólia ezáltal teljesen víztiszta,

Tuti menü