Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alufólia képes leírás - Fólia.tlap.hu
részletek »

Alufólia - Fólia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: folia.tlap.hu » Alufólia
Keresés
Találatok száma - 9 db
Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

Doboz, csomagolás, fólia, hullámpapírtekercs

A Wanapack Kft. 1991 óta szolgálja ki partnereit hullámpapírszelettel, tekerccsel és hullámpapír-lemezből készült dobozokkal. A csomagolóeszközök kínálata mellett csomagolási kiegészítőkkel (ingvállas szatyor, füles papírtáska, papírzacskó, műanyagzacskó, kézi nyújtható fólia, légpárnás fólia, kézi pántszalag és pánthüvely, Tesa ragasztószalag, kalapcsomagoló papír, pergamenpótló papír, ívre vágott nátronpapír, nátronpapír tekercsben...stb.) is várjuk meglévő és leendő ügyfeleinket.

háztartási törlőpapír, alufólia

háztartási törlőpapír, alufólia

Szalvéta, háztartási törlőpapír, alufólia, uszonnás zacskó | Konyhai termék Felgyorsult a világ és úgy tűnik, a közeljövőben nem is nagyon lesz érkezése szusszanni egy kicsit, megállni, körülnézni és teret adni az igazán fontos dolgoknak. Napjaink egyre kisebb részét töltjük pihenéssel, önmagunk keresésével, és egyre nagyobb részét töltjük az irodában munkával. Aki nem nyújt napi szinten többet és többet, az lemarad, és a nagy rohanásban nem is biztos, hogy könnyen tud majd visszakapaszkodni a száguldó vonatra. A PapírDepo.hu Kft-t azzal a céllal hívta életre a szükség, hogy nagy gondot fordítva a személyes kapcsolatokra, megpróbálja a legmodernebb, legpraktikusabb eszközökkel segíteni az irodai munkát, vállalva a teljes körű szakmai támogatást, beszerzést és szállítást, hogy ügyfeleinek az irodai eszközök, tényleg csak a munkájukat segítő eszközök legyenek, nem pedig a meglévő munkához kapcsolódó plusz teher. Ránk bízhatja magát! Jól ismert márkák a kínálatban A PapírDepo.hu webáruházban kompromisszumok nélkül válogathat, tudva azt, hogy a kiválasztott termékeket egytől-egyig valamely nagy múltú gyártó méltán népszerű márkája fémjelzi. A Forgalmazott márkák menüpont alatt részletesen tájékozódhat a webáruházban kapható kiváló minőségű termékek gyártóinak sokaságáról.

ALUFÓLIA 20 MÉTER

ALUFÓLIA 20 MÉTER

ALUFÓLIA 20 MÉTER | Takarító és háztartási eszközök | Háztartási kellékek, gumikesztyűk | Kőházy Tradíció Kft.

Alufólia-hajlítás

Alufólia-hajlítás

Alufólia-hajlítás Igen hamar elszakad, lehetőleg úgy kell beépíteni, hogy az áramló levegő ne rezegtesse meg. Alufólia-festés A fóliának két oldala van, egy homályos és egy nagyon fényes. A tapasztalataim szerint a homályos oldalt könnyebb festeni. A kipróbált festékek: 600 C°.-ig hőálló matt festék. A festék száradás után szerintem nem volt eléggé matt, a fólia meghajlítása során lepattant. Alufólia festésére alkalmatlan. Olajfesték. Aránylag vastagabb réteget alkot, a fóliáról nem pattan le, de a felület még mindig csillogó. Alufólia festésére alkalmas Matt akril festék. Egy réteg festés után nem fed, száradás után + 1 réteggel már igen. A kapott festés véknyabb réteget alkot, mint az olajfestéknél. A felület tényleg matt. A fólia hajlítása során nem pattan le, az embernek tényleg határozottan olyan érzése van, hogy ez a festék tényleg megtapadt a felületen.

Miből, és hogyan készül az alufólia?

Miből, és hogyan készül az alufólia?

Miből, és hogyan készül az alufólia? - Válaszok a kérdésre.

Hasznos Holmik Boltja

Hasznos Holmik Boltja

Köszöntjük Önt a HASZNOSHOLMIK BOLTJA WEB-ÁRUHÁZában. A széles termékskálán megtalálhatja a háztartások alapvető és nélkülözhetetlen elemeit pl.: *háztartási-és egészségügyi papíráruk *háztartási vegyiáruk *piperecikkek *háztartási műanyagáruk *takarító és tisztítóeszközök ill. szerek *konyhai eszközök és felszerelés *édességek *író- és irodaszerek *aprócikkek *rövidáruk *n ői-,férfi-,gyermek alsóruházat *ágyneműk,lepedők *lakáste xtíliák *abroszok(textil és műanyag) *frottíráruk *gyógyászati segédeszközök *masszírozó- és alakformálóeszközök *kerészeti és hobby cikkek *műanyag kerti bútorok és kiegészítők *ajándék- és reklámtárgyak *üzletberendezések...stb. És még sok-sok minden, amire Önnek és családjának a mindennapokban alapvetően szüksége lehet. Ha valamit nem talál az áruház kínálatában, kérem jelezze, hogy azt Önnek mielőbb beszerezhessük. Hétről-hétre más akciókkal várjuk kedves vásárlóinkat.

Alufólia

Alufólia

Alufólia - Téma:Gasztronómia - Online Lexikon Kezdőlap A MiMi.hu oldalain megtudhatja, hogy mi mi is tulajdonképpen. Egy olyan folyamatosan bővülő információbázist talál az oldalainkon, amely reményeink szerint sokak kérdésére megadja a választ arra, hogy mi mi is tulajdonképpen. A cikkeket a könnyebb tájékozódás kedvéért témákba csoportosítottuk. A tájékozódást kereszthivatkozások segítik, amelyeket aláhúzással jelöltünk. Természetesen nem kell ragaszkodni az általunk felkínált sorrendhez. A kereső segítségével a MiMi.hu minden lapja kereshető.

* Alufólia - tippek, ötletek

* Alufólia - tippek, ötletek

Alufólia, Tippek, ötletek, házipraktikák, tudástár Ha a felvágottat magunk szeleteljük, a vágás helyét ajánlatos vékonyan bekenni zsírral és becsomagolni alufóliába, hogy ne érje levegő, és ne sötétedjen meg. (Tausz György) Ha húst sütünk, az alufólia belső felét kenjük be vékonyan olajjal vagy zsírral. A csomag tartalma így nem sül rá. A húst mindig lazán csomagoljuk be, mert különben a sütéskor keletkező gőz szétfeszíti a csomagot. A csomagolás légmentesen zárt legyen, nehogy a benne képződő gőz és ízanyag a sütés során elillanjon. (Tausz György

DR-PAck - Alufólia

DR-PAck - Alufólia

Az alufólia élelmiszercsomagolásra történő felhasználását az alábbi okok miatt nem ajánljuk: Az erősen savas vagy sós élelmiszerek az alufóliával való érintkezés során a fólia felületén oxidációs folyamatokat indítanak be, melyek során a fémből egyes ötvözők kiválnak és az élelmiszerre kerülhetnek. Az alufóliát csomagolás közben összehajtogatjuk. A gyűrés mentén a fémfólia megszakadhat, ezáltal apró, szabad szemmel is észlelhető lyukak keletkeznek. Ezért a fólia nem zárja el teljesen az élelmiszert a levegőtől, csomagolás céljára korlátozott mértékben használható. Fajlagosan mintegy négyszer drágább a polietilén fólia alkalmazásánál. Nehezen újrahasznosítható, és az újrahasznosítás keretében energianyerésre nem alkalmazható.

Tuti menü